noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Scrum Master/Business analyst

Espoo

Regular

Delivery, Project and Product Management

21 October 2021 - 30 December 2021

Digital Consulting

Haemme kovan luokan Scrum Masteria/Business analystia! 

Oletko innostunut ja aikaansaava ketterien kehitysmallien ammattilainen? Haluatko merkityksellisen työn, jossa voit kehittyä ja kasvaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. 

Etsimme joukkoomme nyt vakituiseen työsuhteeseen Scrum Master ja Business analyst taitoista osaajaa Customer Experience (CX) kehityshankkeisiin.

Millaiset tehtävät sinua odottavat? 

Sinua odottaa mielenkiintoinen tehtäväkenttä modernien sovelluskehityshankkeiden parissa, joissa toteutetaan käyttäjäystävällisiä palveluja. Pääset haastamaan ja kehittämään kykyjäsi ja vaikuttamaan digitaalisen asioinnin palveluihin.

Tehtävässä menestyminen vaatii aktiivista ja aloitteellista otetta sekä kykyä hahmottaa isojakin kokonaisuuksia.

Osana meidän jengiä  

Meidän kanssamme pääset aidosti vaikuttamaan miten digitalisaatio palvelee miljoonia pohjoismaalaisia ratkomalla asiakkaidemme haasteita osana asiantuntevaa tiimiä. 

Asiakaskokemus (CX) on yksi TietoEvryn keihäänkärkiliiketoiminnoista. Autamme asiakkaitamme ylivertaisen digitaalisen asiakaskokemuksen tuottamisessa hyödyntäen älykästä teknologiaa, dataa ja analytiikkaa. Asiakaskokemus onkin strateginen kilpailutekijä asiakkaillemme. Me uskomme, että pysyvää kilpailuetua digitaalisella asiakaskokemuksella syntyy vain kokonaisvaltaisesti johdetulla ja rakennetulla integroidulla asiakaskokemuksella pistemäisen lähestymisen sijaan. Siksi olemmekin usein mukana monessa asiakaskokemuksen kehittämisen vaiheissa aina strategiasta, designiin, arkkitehtuuriin ja teknologia- ja dataratkaisuihin saakka. Tuemme asiakkaitamme tarvittaessa koko ratkaisun elinkaaren ajan varmistaen investoinnin optimaaliset liiketoimintahyödyt. Teemme töitä useiden kansainvälisten ohjelmistotyökalu- ja pilvialustatoimijoiden kanssa kattaen ratkaisualueina mm. digitaalisen pankkiasioinnin ratkaisut, asiakaspalvelu ja myynti, verkkokauppa sekä online- ja mobiilikehityspalvelut. 

Millaista osaamista etsimme? 

Sinulla tulee olla ymmärrystä ja näkemystä finanssialan sovellusten vaatimuksista, määrittelyistä ja niiden ketterästä kehittämisestä. Scrum Masterina otat kehitystiimissä johtajuutta ja pidät ohjat käsissä monimutkaisissakin projekteissa. Monipuolisessa roolissa otat myös vaatimusmäärittelyjä työn alle ja sparrailet liiketoiminnan ja IT:n kanssa määritykset selviksi kehitysvaiheita varten. On tärkeää, että hallitset ketterien kehitysprojektien periaatteet ja käytännöt.

On isosti hyötyä, jos sinulla on lisäksi aitoa kiinnostusta digitaalisiin asiakaspalveluratkaisuihin ja finanssialan palveluihin sekä käyttötapauksiin, joilla tarjotaan loppuasiakkaille helppo ja sujuva käyttökokemus.

Tiimimme jäsenenä sinulla tulee olla ennen kaikkea asennetta oppia ja ottaa haltuun uutta. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja käytännön kokemusta monitoimittajaprojektien kehityksestä, jossa ketterillä menetelmillä hallitaan kokonaisuutta kohti onnistuneita tuotantoonvientejä. Vakuutat Product Ownerin ja scrum tiimin jämäkällä kommunikaatiolla ja saat osalliset puhaltamaan yhteen hiileen. Koordinointitaidoissasi yhdistyy tiimin hallinta, yhteistyötaidot ja neuvottelukyvyt. Pystyt myös tarvittaessa sisäistämään teknisiä yksityiskohtia, selittämään niitä avainhenkilöille, tulkkaamaan ydinkohdat liiketoiminnalle ja ennustamaan työmääriä yhteistyössä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Toiveemme on, että 

  • Olet sertifioitu Scrum Master ja/tai SAFe osaaja ja sinulla on kokemusta useammasta sovelluskehitysprojektista
  • Ymmärrät miten sovelluskehitysprojektin kokonaisuudet palastellaan sprintteihin ja miten sisältöä hallitaan kommunikaation ja suunnitelmallisuuden avulla
  • Intohimolla seuraat sprinttien ja projektin etenemistä ja teet korjaavia toimia ennakoiden
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
  • Proaktiivisesti selvität määrittelyissä vaatimukset tarvittavien henkilöiden kanssa, työstät ja dokumentoit käyttötapauskuvaukset sekä viet tehtäviä eteenpäin kehitystiimille
  • Olet motivoitunut huomioimaan ja korjaamaan epäkohdat ja saat muutkin innostumaan
  • Sinulla on kokemusta Srum Masterin työkaluista (esim. Jira, Confluence)

On eduksi, jos finanssialueen sovelluskehitysprojektit ovat sinulle kokemusten kautta tuttuja.

Mitä tarjoamme? 

Pääset aidosti vaikuttamaan yhteiskuntaan – kehitämme elämää helpottavia sovelluksia e-terveyspalveluista julkishallinnon palveluihin ja finanssisektorin digitaalisista palveluista teollisuuden B2B verkkoliiketoiminnan ratkaisuihin.

Pääset osaksi yhteisöä, jossa ihmisiä kunnioitetaan ja arvostetaan. Kysy keneltä vain, parasta meillä on meidän asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Tule sellaisena kuin olet ja tee työsi niin kuin itse haluat. Meille moninaisuus ja osallistaminen ovat inspiroivan työpaikan kulmakiviä, ja erilaisuudella edistämme innovaatiota.  

Mahdollisuus kasvaa ja oppia. Meillä oppiminen ei lopu koskaan, sillä käytössäsi on parhaat työkalut ja ympäristö itsesi kehittämiseen. Olipa kyse IT-teknologioiden oppimisesta tai liiketoimintaosaamisen kehittämisestä, meiltä saat tarvitsemasi tuen! Meillä oppiminen on elämäntapa.  

Kasvuyrityksen henki yhdistettynä suuren yrityksen etuihin – meillä voit kokea parhaat puolet molemmista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkatason ja erinomaista tasapainoa työelämän ja yksityiselämän välille. Me tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut, että voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Liity joukkoomme ja ole osana menestystä! 

Inspiroiduitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Svahn, juha.svahn@tietoevry.com +358 (40) 82623365821477   

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.  

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.com 

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn