noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

SAP Lead S4HANA Financials Public and Private Sector

Espoo

Regular

Consulting

28 September 2021 - 30 November 2021

Digital Consulting

Haemme SAP-ratkaisujen ammattilaista taloushallinnon konsultointitehtäviin sekä julkiselle, että yksityiselle sektorille!

Oletko innostunut, aikaansaava ja kokenut SAP-osaaja? Haluatko merkityksellisen työn, jossa voit kehittyä ja kasvaa? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista. 

Etsimme joukkoomme nyt vakituiseen työsuhteeseen Senior SAP Financials Consultant tehtävään kovan tason SAP-ammattilaista.

Millaiset tehtävät sinua odottavat?

Senior SAP Financials konsulttina pääset mukaan mielenkiintoisiin kehityshankkeisiin ja auttamaan asiakkaitamme digitalisointiratkaisuissa. Sinua odottaa vastuullinen rooli, jossa pääset haastamaan ja kehittämään kykyjäsi osaavassa FICO-huipputiimissämme. Tehtävässä menestyminen vaatii aikaansaavaa otetta eikä hands-on asennekaan ole pahitteeksi.

Osana meidän jengiä  

SAP on yksi TietoEvryn keihäänkärkiliiketoiminnoista. Autamme asiakkaitamme ylivertaisen digitaalisen toiminnanohjauksen tuottamisessa hyödyntäen älykästä teknologiaa, dataa ja analytiikkaa.

Meidän kanssamme pääset osana asiantuntevaa tiimiämme aidosti vaikuttamaan siihen, miten toiminnanohjauksen digitalisaatio palvelee asiakkaitamme. Työkavereinasi on SAP-ammattilaisia aina arkkitehdeistä ja konsulteista kehittäjiin, niin paikallisesti kuin globaalistikin. SAP-porukassamme ammatilliset kehittymisen mahdollisuudet ovat laajat, sillä meitä on Suomessa yli 150 SAP-osaajaa. Se tekee meistä kotimaan suurimman SAP-talon.

Millaista osaamista etsimme? 

Tiimiläisenä sinulla on entuudestaan vahva alan osaaminen, sekä uteliaisuutta ja asennetta oppia uutta ja ottaa vastuuta. Odotamme sinulta aitoa kiinnostusta ja käytännön kokemusta SAP S/4 FICO- projekteista.

Toiveemme on, että sinulla on  

  • Vahva osaaminen ja kokemus SAP S/4 taloushallinnosta ja sen mukanaan tuomista eduista liiketoiminnalle

  • Kokemusta SAP Central Financesta sekä konsolidoinnista tai SAP Group Reporting ratkaisusta

  • Hallussa taloushallinnon prosessit ja kyky perustella asiakkaalle liiketoimintamuutos ja sen hyödyt

  • Kiinnostusta seurata taloushallinnon kehityssuuntia ja lainsäädännön aiheuttamia muutostarpeita

  • Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot sekä sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tulet olemaan keskeisessä roolissa S/4 käyttöönottoprojekteissa ja kokemus taloushallinnon prosessien suunnittelusta ja muutoksen läpiviennistä lasketaan isoksi plussaksi. Odotamme, että vakuutat asiakkaat SAP-osaamisesi lisäksi myös kommunikoinnin avulla. Olet itsenäinen ja aikaansaava sekä autat muita tiimissä.

Mitä tarjoamme? 

Pääset aidosti vaikuttamaan asiakkaittemme digitalisaatioagendaan – toimimme pohjoismaisia asiakkaitamme lähellä hyödyntäen globaalia toimituskykyämme ja kumppaneitamme.

Kasvuyrityksen henki yhdistettynä suuren yrityksen etuihin – meillä voit kokea parhaat puolet molemmista. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkatason ja erinomaista tasapainoa työelämän ja yksityiselämän välille. Me tarjoamme sinulle tarvittavat työkalut, että voit järjestää työsi ja, mikä tärkeintä, elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. 

Pääset osaksi yhteisöä, jossa ihmisiä kunnioitetaan ja arvostetaan. Kysy keneltä vain, parasta meillä on meidän asiantuntevat työkaverit ja huipputiimit. Tule sellaisena kuin olet ja tee työsi niin kuin itse haluat. Meille moninaisuus ja osallistaminen ovat inspiroivan työpaikan kulmakiviä, ja erilaisuudella edistämme innovaatiota.  

Mahdollisuus kasvaa ja oppia. Meillä oppiminen ei lopu koskaan, sillä käytössäsi on parhaat työkalut ja ympäristö itsesi kehittämiseen. Olipa kyse IT-teknologioiden oppimisesta tai liiketoimintaosaamisen kehittämisestä, meiltä saat tarvitsemasi tuen! Meillä oppiminen on elämäntapa.  

Liity joukkoomme ja ole osana menestystä! 

Inspiroiduitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Haethan kuitenkin viimeistään 30.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Kekkonen (matti.kekkonen@tietoevry.com).

Toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti etäyhteyksiä hyödyntäen.  

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn