noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Prosjektleder Public 360

Oslo

Regular

Delivery, Project and Product Management

30 September 2020 - 08 December 2020

Industry Software

Som innbyggere i landet vårt er vi alle avhengige av at det store fellesprosjektet å bygge det nye Norge skal lykkes. For å få til dette er vi avhengige av å ha en velfungerende og tillitsfull offentlig sektor. Vi er stolte over å ha fått tillit hos et stort antall kunder i offentlig sektor det siste året for å levere løsninger som sikrer en transparent forvaltning, kvalitetssikker saksbehandling og bevaring av vår kulturhistoriske arv for fremtidens generasjoner.

Når vi går på jobb så er vår største motivasjon å kunne få muligheten til å endre det samfunnet vi alle er en del av. Vår visjon er å skape et smartere samfunn. Og vi skal gjøre det ved gjennom å utvikle plattformer for informasjonsdeling. På den måten skal informasjonen bli våre kunder mest verdifulle eiendel. Vi er et produktselskap med ca 350 ansatte som er en del av Tieto-konsernet. Vi utvikler og leverer produktene Public 360, Business 360, eArkiv 360, eByggesak 360.Vi søker deg som er klar for å ta oss og kundene våre et steg videre. Du har erfaring som prosjektleder, har evne til å se kundebehov, og liker å jobbe i et hektisk og utfordrende miljø.

Ansvar og oppgaver:

Som prosjektleder jobber du med varierte prosjekter og leveranser av forskjellig størrelse og kompleksitet. Vi har kunder som alle har som oppgave på ulike områder å bidra til effektiv og åpen forvaltning og økt velferd. Gjennom våre systemer understøtter vi viktige og grunnleggende demokratiske verdier som åpenhet og transparens.

Du må like å være involvert i hele livsløpet til en leveranse, og kunne håndtere å jobbe med flere prosjekter samtidig. Du har også god forretningsforståelse og fokus på å skape mer verdi for kunden.

Som en del av et kundeteam vil du ha ansvar for en portefølje av kundeprosjekter, og vil sikre at disse leveres til tid, omfang og kvalitet og ikke minst gir fornøyde kunder. Du vil ha tett dialog med kunden og vil lede tverrfaglige prosjektteam bestående av bl.a. forretningskonsulenter, teknikere og utviklere. Du vil også jobbe tett med salg og Customer Success teamet vårt for å bidra i tilbudsprosess for nye prosjekter og forme prosjekter som sikrer kontinuerlig verdi for kunden. Som endel av vårt prosjektlederteam vil du også få mulighet til å delta i utvikling og forbedring av våre leveransemodeller.

Kvalifikasjoner:

 • Relevant utdanning på master eller bachelor nivå.
 • Ønskelig med sertifiseringer innenfor prosjektledelse
 • Relevant erfaring innenfor IT-prosjekter/ implementering av software og konsulentvirksomhet
 • Meget gode kommunikasjonsevner på norsk; både skriftlig og muntlig.

Personlige egenskaper:

 • Strukturert og ansvarsbevisst
 • Du drives av å levere gode resultater og kvalitet
 • Evne til å lære nye ting og løse utfordringer
 • Nysgjerrig, åpen og søkende
 • Konsulentegenskaper med en trygg og tydelig kommunikasjon
 • Du er selvstendig, fleksibel og robust
 • Du er god til å drive prosesser; god til å motivere, inspirere og sørge for at fastsatte mål oppnås.
 • Flytende skriftlig og muntlig på Norsk og Engelsk

Hva kan vi tilby?

 • Vi ligger i front i markedet med innovative løsninger og utvikling av våre produkter for å støtte digitaliseringsmålene. Vi jobber tett med motiverte og spennende kunder for å oppnå dette. I tillegg til kontinuerlig faglig utvikling, vil du hos oss utvikle deg videre i et voksende marked.
 • Vårt arbeidsmiljø kjennetegnes av engasjement, motiverte og dyktige medarbeidere som hjelper hverandre i hverdagen.
 • Vi har muligheter for nordiske oppdrag.
 • Konkurransedyktige betingelser.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn