noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fornebu

Regular

Delivery, Project and Product Management

04 March 2021 - 29 March 2021

Digital Consulting

Senior prosjektleder Program & Project Advisory, Oslo

Ønsker du å jobbe som prosjektleder i Nordens største IT-selskap, med mulighet til å forme fremtidens digitale samfunn? Program & Project Advisory i Business & Technology Consulting, er en av spydspissene innen TietoEVRYs konsulentmiljø, hvor vi daglig jobber med de mest spennende og innovative oppdragene i både privat og offentlig sektor. Våre konsulenter har en sterk kombinasjon av forretnings- og IT kompetanse, og vi får stadig fornyet tillit blant våre eksisterende kunder, samt mange nye og spennende prosjekter.

For å fortsette den positive utviklingen i selskapet er vi derfor på utkikk etter flere dyktige og erfarne prosjektledere med erfaring innen et eller flere av fagområdene: testledelse, teknisk prosjektledelse, governance, virksomhetsstyring, strategi, porteføljestyring, prosessledelse, endringsledelse, risikostyring, program- og prosjektledelse og teknologi.

Hvordan jobber vi?

Vi har høye ambisjoner - og vi ønsker å være i forkant av teknologien. I TietoEVRY er vi lidenskapelig opptatt av å skape kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på hva som kommer til å bli det neste digitale gjennombruddet. Ettersom teknologi er ferskvare har vi en fleksibel tilnærming, og med vårt store nettverk i selskapet kan vi tilby deg mye støtte og inspirasjon. Vi tilbyr våre kunder en rekke løsninger som dekker både forbrukernes, leverandørenes og kundens eget behov for sikre og tilgjengelige produkter og tjenester. Som prosjektleder hos oss får du muligheten til å delta i eller drive prosjekter som skaper positive endringer, sammen med erfarne og engasjerte kolleger.

Din rolle vil bli å:

 • Lede og delta i store strategiske prosjekter/ program, og/eller større implementerings-, migrerings- og utviklingsprosjekter.

 • Bidra aktivt til, videreutvikle og fronte faglig utvikling og beste praksis innen Program & Project Advisory internt og eksternt.

 • Ta aktivt del i videreutviklingen av avdelingen og fungere som en mentor, slik at mindre erfarne kolleger får utnyttet sitt fulle potensiale.

Du vil bli en del av et ambisiøst og godt sammensatt miljø med prosjektledere og forretningskonsulenter, som i hovedsak har teknologisk, økonomisk eller samfunnsvitenskapelig bakgrunn. Du vil få muligheten til å jobbe med noen av Nordens heftigste kunder, i tillegg til spennende og utfordrende arbeidsoppgaver kombinert med faglig utvikling og et bredt og inkluderende miljø.

Vi søker deg som:

 • Har høyere utdannelse på masternivå innen IT, økonomi eller ingeniørfag (lengre relevant erfaring kan kompensere for formell utdanning)

 • Har minst 8 års relevant arbeidserfaring.

 • Det er en fordel om du har en eller flere av følgende sertifiseringer: MOP, MSP, PRINCE2, PMP, CMP, SCRUM, ITIL, Lean Six Sigma, TOGAF, BPM eller PROSCI

 • Behersker norsk/skandinavisk og engelsk på et avansert nivå, både skriftlig og muntlig

Som person er du løsningsorientert, fleksibel, samarbeidsorientert og god til å skape engasjement hos kunder og kolleger. Med vårt store kundefokus må du i tillegg være serviceinnstilt og ha en positiv fremtoning, med et øye for detaljer og kvalitet. Du forstår både de tekniske og forretningsmessige sidene av et prosjekt, arbeider strukturert, og takler å jobbe selvstendig og i team.

Hva kan vi tilby deg?

Vår størrelse er vår styrke. Som Nordens ledende IT-selskap tilbyr vi flere muligheter enn våre konkurrenter. Vi har en stor geografisk spredning i Norge og verden - våre kunder er små og store, kjente som ukjente, lokale og globale. Bredden vår, sammen med en høy endringstakt og definerte karriere- og kompetanseprogrammer, gir deg gode utviklingsmuligheter. Vi streber etter å være en moderne og attraktiv arbeidsplass. Derfor bygger vi arbeidsgrupper og fagmiljøer med stort mangfold for å kunne utnytte og utvikle kompetanse og innovasjon.

Noe vi tar som en selvfølge:

 • Konkurransedyktige lønnsbetingelser

 • Fordeler som gjør livet lettere og bedre: solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler til treningssentre

 • Bra folk å jobbe med, der ulik bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står sentralt

 • Fleksibel arbeidstid

Høres dette interessant ut?

Er du interessert oppfordrer vi deg til å sende oss din søknad og CV via vårt rekrutteringssystem. Vi vurderer søknader fortløpende og stillingene kan bli besatt før søknadsfristen.

For mer informasjon om stillingen eller andre spørsmål, ta kontakt med Anne Grethe Jacobsen på e-post: anne.jacobsen@tietoevry.com

Vi gleder oss til å lese søknaden din!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn