noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Java Software Developer / Architect

Espoo, Jyväskylä, Tampere

Regular

Application and Product Development

05 February 2021 - 30 May 2021

Digital Consulting

You may apply to TietoEVRY by selecting Apply and fill your application details to the form. You may also Apply by using LinkedIn and populate details to your application from your LinkedIn profile.

Suomen viisumipalvelu, Trafin sähköinen asiointi ja sote-digitalisaatio? Tässä muutama esimerkki Tiedon projekteista, jotka koskettavat kaikkia suomalaisia. Tieto on vahvasti mukana rakentamassa tulevaisuuden ja tämän päivän digitaalisia palveluita ja sähköistä asiointia, jotka ulottuvat kaikille elämän osa-alueille.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme!

Palvelemme sekä julkisen että yksityisen sektorin asiakkaita, esimerkiksi pankki-, vakuutus- ja metsäalalla, julkishallinnossa, kaupan ja logistiikan, sekä tele- ja media-alalla. Kädenjälkesi näkyy useissa merkittävimmissä valtakunnallisissa hankkeissa. Töitä tehdään ketterissä tiimeissä ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa projekteihisi, rooliisi, sekä vastuualueisiisi. Toimintamme lähtökohtana on avoimuus - open-source-kulttuuri -, itsenäinen ajattelu sekä yhdessä tekeminen. Lisäksi, näkemyksellisyys ja halu jakaa tietoa ja oppia vievät meitä tiiminä ja yrityksenä eteenpäin.

Tiedolla on käynnissä satoja ohjelmistokehitysprojekteja, joista löydämme sinulle ammatillista kehitystäsi ja kiinnostustasi parhaiten vastaavat projektit. Learning as a lifestyle onkin yksi arvoistamme ja tämä näkyy mm. mahdollisuutena suorittaa sertifikaatteja ja osallistua kehittäjien kiltatoimintaan.

Muutama buzzword käyttämästämme stackista: Java, Spring, SQL Server, SOAP, REST, Javascript (Angular tai React.JS), HTML5, CSS3, DEVOPS, Azure ja AWS.

Miksi Tieto?

  • Kehittämämme digiratkaisut palvelevat miljoonia suomalaisia, joten ammatillista haastetta varmasti riittää
  • Asiantuntevat ja mukavat työkaverit - ihmiset on se juttu!
  • Etätyömahdollisuudet
  • Mahdollisuus työskennellä pitkäkestoisissa ja vakaissa projekteissa sekä vaikuttaa omaan työnkuvaan
  • Iso organisaatiomme mahdollistaa hyvät etenemis- ja kehittymismahdollisuudet
  • Kilpailukykyinen palkkaus ja hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä
  • Pieniä arjen helpotuksia ja piristyksiä, kuten ilmainen pysäköinti ja erilaiset harrastekerhot

Mitä mahdolliset tulevat kollegasi Tiedosta sanovat?

“Olen ollut Tiedon tiimissä nyt vajaan vuoden ja kokemus on ollut positiivinen ensimmäisestä päivästä lähtien. On tunne, että olen arvokas työntekijä ja minusta pidetään huolta. Lisäksi, on hienoa olla kehittämässä Suomalaista tietoyhteiskuntaa eteenpäin!”

Joakim Björkgren, Senior Software Architect

Innostuitko?

Kuulemme mielellämme sinusta! Ole hyvä ja lähetä yhteystietosi oheisen linkin kautta niin otamme yhteyttä! Lisätietoja roolista antaa Kimmo Kivinen, kimmo.kivinen@tieto.com/040 828 4066 tai Pauli Lalla, pauli.lalla@tieto.com/040 544 2076.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn