noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Integration software developer

Luleå, Umeå

Regular

Application and Product Development

23 November 2021 - 19 February 2022

Industry Software

Vi söker en engagerad senior systemintegratör för arbete i team där även kundrepresentanter kan ingå och erfarenhetsspridning är viktig!

TietoEVRY är ledande helhetsleverantör av tjänster och integrerade lösningar inom vård och omsorg för organisationer och medborgare i Norden. Vi satsar på att hjälpa våra kunder med deras integrationsarbete som blir mer och mer viktigt.

För att sammanfatta kommer du:

  • Delta i teamarbete där din kompetens kommer att tillvaratas
  • Arbeta med integration av system som är viktiga för oss alla inom sjukvård och omsorg

Vi är stolta över att vi har möjligheten hjälpa till med att effektivisera och förbättra det dagliga arbetet på våra sjukhus. För då kan vi frigöra vårdpersonal att använda mer av sin tid till sina kärnuppgifter.

För att lyckas i rollen bör du:

  • Ha ett brinnande intresse för systemintegration
  • Ha gedigen erfarenhet från integrationsområdet
  • Kunna kommunicera professionellt med såväl kollegor som kund och trivas med att arbeta i team
  • Kunskaper i svenska är ett krav

Arbetet sker företrädesvis på plats i Luleå men även distansarbete kan erbjudas.

På TietoEVRY erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter, meningsfulla projekt, öppen kultur och en balans mellan arbete och privatliv.

Låter det intressant?

Vi ser fram emot din ansökan! Intervjuer kommer att hållas löpande så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan redan idag. Om du har ytterligare frågor om rollen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef Eva Lindmark, eva.lindmark@tietoevry.com

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater. TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsföretag.

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har ca 24 000 anställda globalt sätt. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn