noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Integration architect

Fornebu

Regular

Consulting

16 October 2020 - 15 November 2020

Digital Consulting

TietoEVRY er et ledende foretak innen digitale konsulent-tjenester. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og stor nytte for samfunnet vi lever i. Lokal tilstedeværelse kombinert med global kapasitet gir oss unike muligheter. Vi har en kundenær tilnærming til problemløsning, samt kompetanse og kapasitet til å helhetlig levere løsninger som realiserer våre kunders fulle potensial.

Avdelingen for Integrasjon og API Management har svært stor etterspørsel etter sine tjenester, og søker etter en selvgående, engasjert og dyktig Integrasjonsarkitekt. Du vil bli en del av forretningsområdet Digital Consulting, og vil bygge relasjoner til store og anerkjente organisasjoner.

Som en del av integrasjonsteamet vil du få muligheten til å utvikle viktige integrasjons løsninger. Teknologisk vil du arbeide med BizTalk og samtidig utvikle deg innenfor bruk av moderne skybaserte tjenester. Du vil utvikle mellommenneskelige ferdigheter, markedsforståelse og rådgivningsevner.

Vi har utfordringene – Har du evnen til å utgjøre en forskjell?

Som Integration Architect vil du inneha en nøkkelrolle med ansvar for realisering av våre kunders digitale strategi, og vi ser etter deg som:

 • Evner å tenke taktisk og operasjonelt i utforming av løsninger. Helhetlig vurderer kompleksitet, kvalitet og detaljer.
 • Setter deg inn i kundebehov og kan realisere digitale strategi i tekniske løsninger.
 • Deler vår filosofi om at man aldri er ferdig utlært og selvstendig motiveres av å utforske nye tankesett.
 • Har arbeidskapasitet, jobber strukturert og planmessig for å oppnå resultater.
 • Har ledelsesevner, er teamorientert og kan coache andre gjennom implementasjonsfasen.
 • Er modig, tør å utfordre det etablerte og ønsker å arbeide med utforming av robuste løsninger.
 • Du snakker norsk eller skandinavisk og har gode engelskkunnskaper.

Din bakgrunn

For rollen som Integration Architect må du kunne vise til relevant bakgrunn eller erfaring fra en eller flere av disse områdene:

 • Transformasjon av forretning- og digital strategi til langsiktige veikart for applikasjoner, plattformer og kapabiliteter.
 • Samarbeid mellom prosesseiere og virksomhetsarkitekter for å fange visjon, krav og målsetninger.
 • Bruk av integrasjonsprinsipper realisert via mikrotjeneste- eller tjenesteorientert arkitektur.
 • Design av løsninger som inkluderer konsepter rundt sikkerhet, effektiv forvaltning, kostnad og ressursoptimalisering, styring og kontroll.
 • Evaluering av løsninger og utarbeidelse av referanse arkitekturer.
 • 3-5 års relevant utdannelse på master eller bachelornivå.

Hvorfor vi tror at du ønsker å være hos oss

Vi tilbyr en utfordrende stilling med store muligheter for faglig vekst. Sammen med oss vil du ha muligheten til å påvirke din egen karriereutvikling.  

 • Faglig og personlig utvikling er garantert. Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk organisasjon der du får muligheten til å lære fra og arbeide sammen med dyktige konsulenter.
 • Varierte oppgaver i varierte bransjer. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn de fleste andre selskaper.
 • Frihet og selvstendighet. I TietoEVRY vil du ha fleksibilitet til å balansere hverdagen. Vår kultur er bygd på tillit og resultatoppnåelse.
 • Konkurransedyktige betingelser. Inkludert solide forsikrings- og pensjonsordninger.

Om arbeidsgiveren

TietoEVRY er et ledende IT-selskap i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss.  

TietoEVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn