noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Head of Integration & API Management

Fornebu

Regular

Strategy and Line Management

14 February 2021 - 31 March 2021

Digital Consulting

Head of Integration & API Management

Sammendrag      

TietoEVRY er et ledende foretak innen digitale konsulent-tjenester. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og stor nytte for samfunnet vi lever i. Lokal tilstedeværelse kombinert med global kapasitet gir oss unike muligheter. Vi har en kundenær tilnærming til problemløsning, samt kompetanse og kapasitet til å helhetlig levere løsninger som realiserer våre kunders fulle potensial.

Avdelingen for Integrasjon og API Management har svært stor etterspørsel etter sine tjenester, og søker nå etter en selvgående, engasjert og dyktig leder. Du vil bli en del av forretningsområdet Digital Consulting, og vil bygge relasjoner til store og anerkjente organisasjoner.

Som Head of Integration & API Management vil du lede avdelingens ansatte og fungere som kontaktpunkt ut mot kunder og internt i TietoEVRY.

Vi har utfordringene – Har du evnen til å utgjøre en forskjell?

Head of Integration & API Management er en nøkkelrolle med ansvar for realisering av vår og våre kunders digitale strategi, og vi ser etter deg som:

 • Har ledelsesevner, er teamorientert og kan mobilisere avdelingen mot felles mål.
 • Deler vår filosofi om at man aldri er ferdig utlært, er modig, tør å utfordre det etablerte og ønsker å arbeide med utforming av en robust avdeling.
 • Evner å bygge gode relasjoner, samarbeide og kommunisere godt på tvers av forretningsområder, fagmiljøer og nivåer i organisasjonen.
 • Forstår de taktiske og operasjonelle utfordringene teamets konsulenter møter ute i oppdrag.
 • Har arbeidskapasitet, jobber strukturert og planmessig for å oppnå resultater.
 • Du snakker norsk eller skandinavisk og har gode engelskkunnskaper.

Din bakgrunn

For rollen som Head of Integration & API Management burde du kunne vise til relevant bakgrunn eller erfaring fra en eller flere av disse områdene:

 • Fag- og personell lederskap.
 • Kunnskap og erfaring fra integrasjon og programvareutvikling.
 • Ansvar for salgs- og kundeprosesser.
 • 3-5 års relevant utdannelse på master eller bachelornivå.

Hvorfor vi tror at du ønsker å være hos oss

Vi tilbyr en utfordrende stilling med store muligheter for faglig vekst. Sammen med oss vil du ha muligheten til å påvirke din egen karriereutvikling.  

 • Faglig og personlig utvikling er garantert. Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i en dynamisk organisasjon der du får muligheten til å lære fra og arbeide sammen med dyktige konsulenter.
 • Varierte oppgaver i varierte bransjer. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn de fleste andre selskaper.
 • Frihet og selvstendighet. I TietoEVRY vil du ha fleksibilitet til å balansere hverdagen. Vår kultur er bygd på tillit og resultatoppnåelse.
 • Konkurransedyktige betingelser. Inkludert solide forsikrings- og pensjonsordninger.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn