noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Trondheim

Regular

Application and Product Development

22 November 2021 - 03 January 2022

Financial Services Solutions

Funksjonell tester i Digital Banking Services
 

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn?

Bankverdenen er i rask endring gjennom digitalisering, hyppige endringer i kundeforventninger og nye regulatoriske krav. Hver dag løser våre medarbeidere utfordringer og skaper nye ideer som endrer hvordan banker virker og konkurrerer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg.

Digital Banking Services er en avdeling i Trondheim med ansvar for utvikling av brukervennlige løsninger som skal brukes av bankenes kunder, derav Nettbank og Mobilbank for både privatkunder og bedriftskunder. I tillegg leverer vi APIer som bankene kan utnytte i en Open Banking-sammenheng. Vi består av over 100 dyktige medarbeidere med høy kompetanse innen produktutvikling, prosjektledelse, arkitektur, analyse, UX, utvikling og test.

Våre løsninger er svært ettertraktede, vi ekspanderer og trenger flere folk.

Hvordan vi jobber

Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber.

Vi leverer samfunnskritiske systemer som forutsetter at våre produkter tilfredsstiller høye krav til kvalitet, ytelse og sikkerhet.

Vår plattform, som er basert på Java, JavaScript, iOS og Android, er fleksibel og dynamisk og leveres som ‘Software as a Service’ til banker i Norge og Sverige. Det største prosjektet for tiden er leveranse av hele vår løsningsportefølje til en stor bank i Finland, noe som krever tilpasninger av løsningene og integrasjon med bankens egne løsninger.
Vi har også fått kontrakt med en stor bank-gruppering i Norge som skal ta i bruk våre løsninger, som krever flere kompetente ressurser hos oss
 

Du kommer til å være en del at et av våre kryssfunksjonelle utviklingsteam. Du vil også være en del av testfagmiljøet i DBS hvor alle som jobber med test møtes jevnlig for erfaringsutveksling og videreutvikling.
Deltakelse i disse fagsamlingene sikrer også kompetanseutvikling for hver enkelt.

Som funksjonell tester er du ansvarlig for testdesign, utarbeidelse av testdokumentasjon, testutførelse, inkludert samarbeid med utviklingsteam for å sette opp komplekse testmiljøer.
Oppgaver inkluderer også å reprodusere feil som dukker opp. Du vil samarbeide med og gi råd til utviklingsteamet for å lette feilfeilingen, utføre automatisert og manuell testing. Vi leter etter en funksjonell tester som vil inngå i et team som er ansvarlig for å levere mobilbankløsninger.

Personlige egenskaper

 • Selvstendig og fremoverlent
 • Evner å manøvrere i komplekse omgivelser, er analytisk, metodisk og strukturert
 • Er løsningsorientert og liker å ta ansvar for oppgaver
 • Nysgjerrig og lærevillig
 • Ivrer for og har blikk for kvalitet
 • God til å kommunisere

Kvalifikasjoner

 • Minst 2-3 års utdanning innen IT. Nyutdannede må gjerne søke.
 • Gjerne ISTQB foundation og test analyst sertifisert
 • Helst testerfaring fra web og/eller mobilapplikasjoner
 • Erfaring fra bank og finans sektoren er en fordel.
 • Snakker og skriver flytende norsk og har gode engelskkunnskaper

Vi tilbyr

 • Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. 
 • I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer. 
 • TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver. 
 • TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk.
 • Fordeler som gjør livet lettere og bedre: solide forsikringsordninger og rabatter på alt fra leasingavtaler til treningssentre 
 • Bra folk å jobbe med, der ulik bakgrunn og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde står sentralt 


Høres dette ut som en stilling for deg? Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn