noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fullstack developer

Göteborg

Regular

Application and Product Development

14 December 2020 - 27 February 2021

Digital Consulting

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på EVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker?

Så jobbar vi

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEvry brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Vårt och våra kunders arbetssätt är ofta agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Att vara anställd hos TietoEvry som konsult och arbeta i rollen som Fullstack Developer innebär att du har möjlighet att jobba mot olika branscher, kunder och företag i varierande och intressanta uppdrag i teknikens framkant. På TietoEvry har du tillgång till erfarna kollegor som hjälper varandra. 

Är du den vi söker?

Har du minst tre till fem års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling fullstack inom

  • .Net C#
  • SQL Server och/eller Oracle
  • Ramverk som MVC, React eller Angular 2
  • Cloudbaserade lösnings som t.ex. Azure

Du har en relevant IT-utbildning i botten och behärskar svenska och engelska.

Det agila sättet att arbeta är naturligt för dig och extra plus om du även har erfarenhet av Devops team.

Som konsult tror vi att du har en öppen personlighet och trivs med omväxling.
Du behöver kunna prata både engelska och svenska.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Vi erbjuder ett utvecklande och omväxlande arbete där vi kontinuerligt kompetensutvecklar oss inom nya tekniker. Alla utvecklare har tillgång till Pluralsight för enskild kompetensutveckling. TietoEvry har partnerskap med de ledande leverantörerna av molnlösningar.

Stationeringsort

Göteborg

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, senast 2021-01-07. För mer information om tjänsten, kontakta Ann-Louise Lindell, tel 0709-72 44 70 eller mejla ann-louise.lindell@tietoevry.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn