noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Er du klar for det neste steget? TietoEVRY leter etter nye ERP konsulenter/rådgivere!

Fornebu, Oslo, Brumunddal, Trondheim, Bergen

Regular

Consulting

19 November 2021 - 31 December 2021

Digital Consulting

Er du klar for det neste steget som ERP konsulent/rådgiver?

ERP omfatter alle kjernesystemer i et selskap og vi ønsker at du blir med oss for å inspirere kunder, forbedre deres prosesser og implementere nye systemer. Din hverdag kan bestå i å være en viktig bidragsyter i et større leveranseprosjekt eller at du er sparringspartner og innovatør for noen av de mest kritiske selskapene og organisasjonene i Norge.

Du vil du få gleden av å jobbe med prosjekter av forskjellig varighet og kompleksitet. Vi er opptatt av å finne prosjekter som matcher dine interesser og din kompetanse, samtidig som vi ønsker å utfordre våre ansatte til å pushe grensene sine enda litt lenger!

For at du skal ha det gøy og yte best mulig så er det viktig at du får bygge din kompetanse. Hos oss får du får påvirke banebrytende og samfunnsnyttige prosjekter og bygge på din kompetanse i et internasjonalt miljø, gjennom sertifiseringer, kurs og faglige samlinger. I tillegg får du jobbe på

tvers av bransjer og tjenester med innovative og teknologiske løsninger. Vi håper derfor at du er en som tar en utfordring og som liker en aktiv og variert arbeidshverdag.

Vi søker rådgivere til følgende lokasjoner i Norge; Oslo, Bergen, Trondheim og Brumunddal.

Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke din arbeidshverdag. I denne stillingen vil du kunne jobbe innenfor en rekke ulike områder, slik som:

  • Være rådgiver og bistå TietoEVRY`s kunder med å designe ERP løsninger

  • Prosessarbeid og implementering av løsninger knyttet til for eksempel økonomi, lønn, prosjektstyring, logistikk, budsjettering, rapportering og innkjøp

  • Være rådgiver for våre kunder i deres arbeid med digitalisering av sine forretningsprosesser og bidra i innovasjon og videreutviking av våre løsninger og tjenester

  • Kombinere teknologisk forståelse med prosess- og fagkunnskap til å skape merverdi for våre

  • Videreutvikling av eksisterende løsninger

Ditt fremtidige ERP miljø teller mer enn 250 ansatte i Norge og huser fageksperter innen prosjektledelse, arkitektur, design, forvaltning og test innen Microsoft, Unit4, Oracle og NetSuite. Oppdragsmengden øker stadig og vi søker derfor flere talenter som nettopp deg! Som rådgiver innen ERP vil du jobbe i krysningspunktet teknologi, forretningsprosesser og mennesker. Du vil kunne levere hele prosjektet fra A-Å, med fokus på kundens behov og med et mål om å levere verdi til alle våre kunder. I tillegg kan du være med på å videreutvikle eksisterende kundeløsninger.

Og hvem er du? Du kommer til å trives godt hvis du har drivkraft og entusiasme og kan bidra til å skape økte verdier for våre kunder. Ideelt sett har du minimum to-tre års arbeidserfaring etter endt utdanning og er nå klar for et nytt og spennende kapittel i livet.

Du har noe erfaring innen ERP innen regnskap, lønn, økonomiprosesser og/eller logistikk enten som konsulent eller som bruker. Kanskje har du også erfaring fra større organisasjoner og prosjekter i privat eller offentlig sektor. Du må beherske norsk, både muntlig og skriftlig.

FUTURE YOU. Vi håper du ønsker å jobbe hos oss lenge. Derfor skal du få lov til å bygge din egen fremtid. Vi har stort fokus på gode prosjektteam, slik at du kan diskutere, sparre og lære fra andre rådgivere med spisskompetanse. I tillegg er vi opptatt av at du skal få videreutvikle deg faglig og personlig, gjennom tilrettelagte karriereløp.

Som selskap kan du forvente alle de godene et stort selskap gir for at det skal være gøy og lærerikt å være på jobb. Alt fra Young professionals, ølklubb og isbadeklubb til bedriftsidrettslag og faglige arrangementer. Enten det er fag, fotografi, fotball eller fluefiske som er din store passion, så finner du den her. For i TietoEVRY skaper vi fremtiden - sammen!

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent i TietoEVRY? Ta kontakt og kanskje blir du vår neste konsulent?

Oslo, Bergen, Trondheim og Brumunddal.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn