noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Driftskonsulent Nettverk i TietoEVRY

Trondheim

Regular

Technical and Functional Expertise

10 November 2021 - 22 December 2021

Cloud & Infra

Driftskonsulent i TietoEVRY

Vil du være med på å forme fremtidens digitale samfunn? Med våre innovative partnerskap og kunder innenfor både offentlig og privat sektor er vi i TietoEVRY med på å forme dagens samfunn og den digitale fremtiden. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? Hvis ja, så kan vi love deg en fleksibel stilling med høyt tempo som gir deg muligheten til å utvikle deg. 

Hvordan vi jobber

Vi har høye ambisjoner, og vi vil være ledende på teknologi. Vi er lidenskapelig opptatt av kreative løsninger, og vi er alltid nysgjerrige på å se hva det neste digitale gjennombruddet blir. Siden teknologien raskt fornyes må vi være smidige, tenke fremover og se løsninger. Vår arbeidsplass karakteriseres av fleksibilitet, noe som gir deg muligheten til å påvirke når og hvor du jobber. I denne stillingen vil du kunne jobbe innenfor en rekke ulike områder, slik som:

 • Daglig drift og forvaltning av Nettverk
 • Identifisere muligheter og gjennomføre forbedringer
 • Kravspesifisering og løsningsbeskrivelser
 • Koordinering og kvalitetssikring av leveranse mot kunder
 • Delta i prosjekt- og leveranse arbeid
 • Gjennomføre kapasitetsanalyser
 • Kunnskapsdeling i avdelingen

Er du den vi ser etter?

I TietoEVRY er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater. Vi ser også for oss at du har følgende bakgrunn:

 • Erfaring med drift og forvaltning av forretningskritiske miljøer basert på Cisco, Adva, Check Point og F5
 • Innehar kompetanse på en eller flere skyplattformer
 • Har evner til å kommunisere med og følge opp Kunder
 • Høyere teknisk utdannelse innen relevant fagområde 
 • Meget god kjennskap til Data Center LAN, MPLS, DWDM/CWDM, WAN, Brannmur & Lastbalansering 
 • Relevante sertifiseringer som CISCO CCNP/CCIE, ADVA Optical Networking Certified Expert (ACE), Check Point CCSE, CCMS & CCVS, F5 
 • Er flytende i et skandinavisk språk, samt behersker engelsk på en fullverdig måte
 • Du har plettfri vandel og vil kunne sikkerhetsklareres

Vi tilbyr

Vår størrelse er vår styrke. Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen. 

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TIetoEVRY Academy og egne karriereprogrammer. EVRY har også et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver. 

Ulike bakgrunner og innfallsvinkler, humor og stor takhøyde er noe vi liker. EVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, hvor du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals,  Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY m.m.

Arbeidssted

Oslo, Bergen eller Trondheim

Høres dette ut som en stilling for deg?

Alle søknader behandles fortløpende, så vi anbefaler deg å sende inn din søknad snarest.  Vi ser frem til å høre fra deg!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn