noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Developers & architects

Fornebu, Kristiansand, Haugesund, Brumunddal, Trondheim, Stavanger, Oslo, Sandefjord, Porsgrunn, Bergen

Regular

Consulting

19 November 2021 - 30 December 2021

Digital Consulting

Er du klar for det neste steget? TietoEVRY leter etter nye utviklere/arkitekter!

Vi søker utviklere/arkitekter til følgende lokasjoner i Norge; Oslo, Sarpsborg, Bergen, Trondheim, Haugesund, Stavanger, Kristiansand, Sandefjord, Porsgrunn og Brumunddal.

Gjennom arkitektur, systemdesign og utvikling av kundespesifikke løsninger, samt rådgivning, konfigurasjon og integrasjon, vil du få gleden av å jobbe med prosjekter av forskjellig varighet og kompleksitet. Vi er opptatt av å finne prosjekter som matcher dine interesser og din kompetanse, samtidig som vi ønsker å utfordre våre ansatte til å pushe grensene sine enda litt lenger!

Vi kan tilby varierte prosjekter og arbeidsoppgaver innen:

  • Systemutvikling, løsningsdesign og programmering

  • Utvikling av nye, moderne løsninger for TietoEVRY’s kunder

  • Videreutvikling av eksisterende løsninger

Vårt systemutviklingsmiljø i Norge teller mer enn 300 ansatte og huser fageksperter innen design, forvaltning og utvikling. Oppdragsmengden øker stadig og vi søker derfor flere talenter som nettopp deg!

Og hvem er du? Jo, vi håper du er en som med drivkraft og entusiasme kan bidra til å skape økte verdier for våre kunder og sikre vårt teknologiske fortrinn. Ideelt sett har du to-tre års erfaring etter endt utdanning og er nå klar for et nytt og spennende kapittel i livet.

Du har helst relevant erfaring innen programmering og systemutvikling innen Java, .Net eller andre dynamiske kodespråk, og har erfaring fra større organisasjoner og prosjekter i privat eller offentlig sektor. Du må være god i minst ett nordisk språk, både muntlig og skriftlig.

FUTURE YOU. Hos oss får du mulighet til å bygge din egen fremtid. Du tar egne valg og får samtidig rom til å påvirke egen hverdag. Vi har stort fokus på gode prosjektteam, slik at du kan diskutere, sparre og lære fra andre utviklere med spisskompetanse. I tillegg er vi opptatt av at du skal få videreutvikle deg faglig og personlig, gjennom tilrettelagte karriereløp.

KULTURBÆRER. Sist, men ikke minst; I TIETOEVRY har vi en helt unik kultur. Vi er engasjerte, nysgjerrige og fokuserer mye på at jobben skal være mer enn bare en jobb. Det skal også være gøy og et sted du gleder deg til å komme til! Vi har derfor en rekke klubber du kan melde deg inn i. Alt fra ølklubb, vinklubb og isbadeklubb til bedriftsidrettslag samt en rekke faglige og sosiale arrangementer. Enten det er robotics, fotografi, koding eller fluefiske som er din store passion, så finner du den her. For i TietoEVRY skaper vi fremtiden - sammen!

Vårt tilbud!

Som ett av Nordens største IT-selskap er det viktig å utnytte det interne mangfoldet vårt best mulig. Derfor har vi blant annet opprettet nettverket Young Professionals: Her får du en solid kombinasjon av fag, moro og deling av kompetanse.

Det er også viktig for oss at du får muligheten til å jobbe selvstendig og utfordre kompetansen din som utvikler. 

Du får påvirke banebrytende og samfunnsnyttige prosjekter og bygge på din kompetanse i et internasjonalt miljø, gjennom sertifiseringer, kurs og faglige samlinger. I tillegg får du jobbe på tvers av bransjer og tjenester med innovative og teknologiske løsninger. Vi håper derfor at du er en som tar en utfordring og som liker en aktiv og variert arbeidshverdag.

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe som konsulent i et av Nordens ledende IT-selskaper? Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn