noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Brighter future. Together. – Haemme dataosaajia Cloud, Data & Insight -jengiin!

Espoo, Jyväskylä, Joensuu, Oulu, Turku, Tampere

Regular

Application and Product Development

06 October 2021 - 30 December 2021

Haluatko päästä rakentamaan seuraavan sukupolven data- ja analytiikkapalveluita uusimmilla teknologioilla? Meidän kanssamme pääset ratkomaan toimitusketjujen optimoinnin haasteita, tukemaan finanssialan yrityksiä rahanpesun estämisessä analytiikan keinoin tai mahdollistamaan parempaa terveydenhuoltoa suomalaisille. Haemme nyt useita uusia data-alueen pilviosaajia mukaan kasvavaan joukkoomme Cloud, Data & Insight -liiketoimintayksikköön. 

Meidän riveissämme pääset jättämään jälkesi maailmaan ja muovaamaan tulevaisuutta. 

Osana TietoEVRY:n Cloud, Data & Insight -jengiä 

 • Meillä joustavat työolosuhteet, vapaa-ajan yhteensovittamisen ja hyvinvoinnista huolehtiminen ovat ensisijaisen tärkeitä. 

 • Kanssamme pääset aidosti vaikuttamaan tulevaisuuteemme teknologian kautta inspiroivan, datalähtöisen ja itseohjautuvan tiimin ympäröimänä.  

 • Pääset osaksi ammattilaisten ja ystävien yhteisöä. Asiakkaamme haluavat saumattomia digitaalisia ratkaisuja ja ketterän tiimin, jonka voima nousee edestä johtavista intohimoisista tekijöistä. Sitä yhdistelmää on vaikea voittaa. 

 • Data-alueen osaajana olet osana konsultointitiimiä, joka koostuu eri alojen asiantuntijoista ympäri Suomen. Meitä kaikkia yhdistää halu oppia, aito kiinnostus asiakkaidemme haasteisiin sekä ymmärrys datan hyödyntämisen mahdollisuuksista. 

Lue lisää TietoEVRY:stä ja kulttuuristamme: https://www.tietoevry.com/en/careers/ 

Me haluamme sinut!  

Haemme uusia asiantuntijoita koko Suomeen, esimerkiksi Espooseen, Tampereelle, Turkuun, Joensuuhun ja Ouluun. Voit olla jo alaa nähnyt kokenut kehäkettu tai muutaman vuoden työelämässä kannuksia kerännyt tulevaisuuden tekijä - haemme nyt laaja-alaisesti asiantuntijoilta erilaisiin rooleihin. 

Avoinna meillä on esimerkiksi seuraavia asiantuntijarooleja: 

 • Data Advisoreita, joilla on käytännön kokemusta datan hallinnan käytäntöjen jalkauttamisesta organisaatioon sekä kokemusta ja ymmärrystä erilaisista datan hallinnan työkaluista ja teknologioista 

 • Datainsinöörejä, joilla on kokemusta pilvipalveluita hyödyntävien data-alustojen rakentamisesta sekä datan monipuolisesta käsittelystä (lataus, tallentaminen, varastointi, mallinnus).  

 • Data-arkkitehtejä, joilla on kokemusta ja näkemystä modernien, pilvipohjaisten dataratkaisujen suunnittelusta ja pystyttämisestä oli sitten kyseessä Big Data analytiikka tai automatisoitu tietovarasto.  

 • Pilvialusta-arkkitehtejä, joilla on kokemusta ja näkemystä modernien pilvialustojen suunnittelusta sekä pystyttämisestä erilaisiin liiketoimintatarpeisiin.  

 • Datatieteilijöitä, joilla on kokemusta koneoppimismallien, kehittyneen analytiikan tai luonnollisen kielen käsittelyn (NLP) soveltamisesta käytäntöön. 

 • Integraatio ja API-hallinnan osaajia, joilla on intohimona ymmärtää asiakkaan liiketoimintatarpeet sekä eri teknologioiden tuomat hyödyt. Sinulla on konsultatiivinen ote ja haluat auttaa asiakkaitamme modernisoimaan integraatioympäristöjä eikä pilvimaailmakaan ole sinulle vieras. Sinulle on tuttu jokin seuraavista teknologioista: Mulesoft Azure API Management ja Logic Apps, Dell Boomi, Microsoft BizTalk ja IBM:n tuotteet. 

 • RPA-asiantuntijoita, joilla on kokemusta ja näkemystä, kuinka luoda asiakkaan liiketoimintaprosessien automatisoinnista ja modernisoimisesta. Sinulle on jo myös ennestään tuttuja mm. UIPath, Blue Prism ja Robot Framework. 

Katsomme eduksi ja arvostamme, jos tuot tiimiimme jonkin teollisuudenalan, finanssisektorin tai vähittäiskaupan toimialaosaamista sekä teknisissä rooleissa ohjelmistokehitystaustan. 

TietoEVRY on pohjoismaiden johtava digitaalisiin palveluihin ja ohjelmistoihin keskittynyt yhtiö. Luomme digitaalista etumatkaa yrityksille ja yhteiskunnalle yhdistämällä paikallisen osaamisen ja globaalit kyvykkyydet. Vastuullinen lähestymistapa on välttämätöntä, jotta voimme varmistaa yhtiömme toimintaedellytykset ja samalla pitää huolta, että planeettamme on myös tulevia sukupolvia varten. Vastuullisuus on meille sekä mahdollisuus että vastuunkannon paikka. 

Liity mukaan 24 000 asiantuntijamme joukkoon palvelemaan tuhansia yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaita yli 90:ssä maassa. Meillä pääset auttamaan yrityksiä ja yhteisöjä saavuttamaan täyden potentiaalinsa – samalla kun tavoittelet omaasi. www.tietoevry.fi 

Kiinnostuitko? Laita hakemus heti tulemaan ja jutellaan mahdollisuuksistamme lisää! 

Lähde kanssamme kerrosta syvemmälle dataohjattuun maailmaan kuuntelemalla meidän Tietoa Tulevasta podcast, joka puhuu tiukkaa asiaa datasta ja sen mahdollisuuksista! Pääset kuulemaan, miten kiinnostavat suomalaiset toimijat näkevät datakeskeisen maailman mahdollisuudet.

Lue lisää aiheesta tulevilta kollegoiltasi Hanna Kleemolan, Ritva Aulan, Timo Ahon ja Teemu Ekolan  blogeista.  

Täytämme positiot heti sopivien osaajien löydyttyä, joten ethän epäröi lähettää hakemustasi pian meille! Lisätietoja tehtävistä antaa Minna Ahlvik, Talent Acquisition Consultant: minna.ahlvik@tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn