noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Associate Security Manager

Stockholm

Regular

Consulting

01 October 2021 - 31 December 2021

Cloud & Infra

Associate Security Manager är en roll i vår Security Manager tjänsteleverans som stödjer kunderna med informationssäkerhetsrelaterat arbete. Som Associate Security Manager kommer du att arbeta tillsammans med en erfaren säkerhetsansvarig (Security Manager eller motsvarade roll) i ett/flera TietoEVRY tjänsteleveransteam.

I rollen som Associate Security Manager är det viktigt att agera stöd för, och kunna planera arbetet tillsammans med, säkerhetscheferna i deras roll som SPOC (Single Point of Contact) mellan kunden och TietoEVRY tjänsteleveransteam.

Rollen som Associate Security Manager är första steget till en karriär som Security Manager och erfaren säkerhetskonsult.  En Associate Security Manager har normalt en treårig inlärnings- och personlig utvecklingsprocess som leder till en roll som säkerhetskonsult. Ständig kompetensutveckling är en stor del av rollen för att kunna utvecklas i karriären.

Ansvar

Uppgifterna och ansvaret kommer variera beroende kundsituation och behov. Följande är typiska uppgifter som Associate Security Manager kan komma att hantera:

 • Stödja och delta i riskbedömningsprojekt
 • Support med att definiera dataklassificering
 • Analysera och underlätta lösning av säkerhetsrelaterade problem
 • Samordna mindre projekt
 • Koordinera kundrapportering
 • Hantera och underhålla säkerhetsrelaterad dokumentation
 • Analys av organisationers standarder och rutiner
 • Supportera inför, under och efter workshops

Kvalifikationer

 • Akademisk utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet (eller liknande erfarenhet uppnådd på andra sätt)
 • Stark social kompetens
 • Ivriga att lära
 • Ansvarstagande
 • Uttalat intresse för säkerhetsrelaterade tjänster, metodiker, praxis eller motsvarande
 • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Profil och personliga egenskaper

Associate Security Manager är vanligtvis en person som nyligen examinerats från en högre utbildning inom informationssäkerhet, cybersäkerhet eller motsvarande. Du kan även ha en bakgrund inom säkerhetsbranschen och söker en karriär som senior säkerhetskonsult med ledaransvar.

För rollen behöver du vara nyfiken, en bra lagspelare, kommunikativ och ansvarsfull. Du ingår i ett/flera team och förväntas att bidra till ett bra arbetsklimat genom att bistå och ha en positiv attityd gentemot kollegor och kund.

Anställningsvillkor och krav

Tillsvidareanställning med initial sex månaders provanställning. Individuell lönesättning tillämpas.

Anställningen kan innefatta arbete inom säkerhetsklassade uppdrag vilket innebär att svenskt medborgarskap är ett krav och att man genomgår en säkerhetsprövning.

Vi ser fram emot din ansökan!
Då vi granskar ansökningarna löpande rekommenderar vi dig att skicka in din redan idag! För mer information kring tjänsten eller övriga frågor hänvisar vi till rekryterande chef, Fredrik Jacobsson, fredrik.o.jacobsson@tietoevry.com eller Michael Råberg, michael.raberg@tietoevry.com.

TietoEVRY avböjer samtal från rekryteringsbolag

Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har globalt ca 24 000 anställda. Vi tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn