noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Applikationskonsult

Eskilstuna

Regular

Technical and Functional Expertise

17 December 2020 - 31 January 2021

Industry Software

Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom såväl privat som offentlig sektor formar vi på TietoEVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Är du en av de nytänkande drivkrafterna som vi söker, lovar vi dig ett flexibelt jobb där vår förändringstakt ger dig kraft att utvecklas. Nu har du möjligheten att prova något nytt och fortsatt bidra med din kompetens från vården.

Så jobbar vi

Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig förutsättningar att själv påverka var och när du jobbar.

Vår kunds uppgift är att tillhandahålla relevanta vårdnära IT-stöd och arbeta med helheten i form av strategier, utveckling, rådgivning, upphandling och införande. Som en del av din introduktion till din roll kommer du att arbeta i kundorganisationens 2:a linje, för att därefter överflyttas till 3:e linjens support och arbete med uppdrag som innefattar exempelvis:

-supportfrågor mot verksamheten

-utvärderingar, tester och konfigurering i systemen

-ändringshantering av krav och önskemål.
 

Är du den vi söker?

Med vårt stora kundfokus behöver du vara serviceminded, ha en positiv inställning och god känsla för kvalitet. Vår höga förändringstakt kräver också att du är flexibel, självständig och att du motiveras av resultat. Vi söker dig som har arbetat inom vårdsektorn och har minst 2 års erfarenhet från systemförvaltning. Meriterande är kunskap om kundorganisationen, erfarenhet som superuser eller objektspecialist, någon form av IT-utbildning samt telefonrådgivning.

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.

Stationeringsort

Örebro

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan genom att klicka på “Skicka ansökan”. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn