noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Fornebu

Regular

Application and Product Development

14 January 2021 - 06 February 2021

Financial Services Solutions

For å styrke vår kompetanse innenfor AML søker vi nå etter to fremoverlente og ambisiøse AML Spesialister.

Vi tilbyr en sentral og spennende stilling som fagspesialist for AML i et av Nordens største og mest ambisiøse it-selskaper. Stillingen inngår i den nyutviklede Financial Crime Prevention (FCP) enheten og vil være med å bidra med faglig tyngde og ekspertise på området. FCP har en tydelig ambisjon om å levere markedets beste FCP og AML tjenester hvor ny teknologi som maskinlæring og realtidsovervåking står sentralt. For å møte et stadig mer komplisert trusselbilde innenfor økonomisk kriminalitet så har FCP en tverrfaglig tilnærming hvor ulike fagområder som Security, Fraud og AML samarbeider for å levere markedets beste tjenester.

Sentrale ansvarsområder:

 • Bidra til utvikling av nye og innovative it-tjenester innenfor AML-området
 • Delta aktivt i faglige diskusjoner med banker, bransjeorganisasjoner, myndigheter og interne miljøer
 • Være ansvarlig for at enheten er oppdatert på eksisterende og kommende krav innen AML og annen bekjempelse av finansiell kriminalitet
 • Støtte salg av eksisterende og nye produkter og tjenester til kunder i Norden
 • Bidra til forretningsutvikling ved å identifisere behov hos kunder, utarbeide og selge løsninger samt bidra til at disse blir utviklet og levert som avtalt
 • Delta i tverrfaglige samarbeidsfora med både juridisk, teknisk og funksjonell kompetanse.

Kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant utdanning, fortrinnsvis teknisk, økonomisk, juridisk eller samfunnsvitenskapelig
 • Relevant erfaring som fagekspert innen Financial Crime Prevention eller fra programvareutvikling, produktutvikling innen området
 • Inngående kjennskap til anti hvitvaskingsområdet fra bank, finansinstitusjon eller konsulentvirksomhet
 • Solid innsikt i lovgivning, myndighetsregulering og teknologi innenfor området

Personlige egenskaper:

 • Du er kunde- og relasjonsorientert og er god på samarbeid
 • Du evner å jobbe analytisk, nøyaktig, strukturert og effektivt
 • Du er energisk, selvdreven og har stor arbeidskapasitet
 • Du brenner for FCP området hvor regulatorisk- og teknologisk utvikling står sentralt 

Vi tilbyr

Som et av de ledende IT-selskapene i Norden kan vi tilby deg flere muligheter enn andre selskaper i bransjen.

I TietoEVRY vil du ha muligheten til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling, gjennom TietoEVRY Academy og egne karriereprogrammer.

TietoEVRY har et stort indre jobbmarked som gir deg mulighet til å bytte jobb uten å bytte arbeidsgiver.

TietoEVRY preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Du vil ha muligheten til å delta i flere faglige og sosiale nettverk som Young Professionals, Female@TietoEVRY, Active@TietoEVRY m.m.

Arbeidssted:

 • Oslo

Om du er interessert Financial Crime Prevention generelt og AML-området spesielt og holder deg stadig oppdatert på dette, ønsker vi å høre fra deg.

Alle søknader behandles fortløpende, så derfor ber vi deg sende inn din søknad snarest, og senest innen 07.02.2021. Vi ser frem til å høre fra deg!

Spørsmål om stillingen rettes till:

Carl Olsson – Head of AML, carl.olsson@tietoevry.com eller tlf + 40346009

Om arbeidsgiver

Som et av de ledende IT-selskaper i Norden er vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i.

TietoEVRY har ca 24000 ansatte fordelt på 50 ulike lokasjoner. Hovedkontoret er på Fornebu i OSLO.

TietoEVRY Financial Services er ledende innenfor utvikling av IT-løsninger for banker og finansinstitusjoner i det nasjonale og internasjonale finansmarkedet. Dette gjelder blant annet tjenester for debet- og kredittkort, betalingsløsninger, kontoløsninger for innskudd og utlån/kreditt, og ikke minst løsninger for regulatoriske krav.

TietoEVRY tilbyr RegTech tjenester innen Anti Money Laundering som hjelper banker med å bekjempe og avdekke hvitvasking av penger og finansiering av terror. AML blir stadig viktigere for bankene, og både regulatoriske krav og teknologiske muligheter utvikler seg i et hurtig tempo.

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn