noun_Email_707352 noun_917542_cc noun_Globe_1168332 Map point Play Untitled Retweet

Agil ledare till Business and Technology Consulting

Stockholm

Regular

Consulting

01 February 2021 - 30 March 2021

Digital Consulting

Om oss
Vill du arbeta som Agil Projektledare och hjälpa våra kunder att lösa sina mest kritiska affärs- och IT-utmaningar och nå bättre lönsamhet? Följ då med oss i vår strategiska satsning på affärsnära konsulttjänster till våra kunder inom Public, Telecom samt den Finansiella sektorn.

Hos oss kommer du att ansvara för
Vi söker dig som har arbetat som konsult och agil projektledare som vill vara med och utveckla och förändra våra kunders affärer och digitala lösningar. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta i och leda kunduppdrag i olika förändringsinitiativ drivet av marknad, affär och teknikutveckling.

Vi förväntar oss att du har
För att passa i denna roll ser vi att du har en akademisk examen samt tidigare erfarenhet från konsultativt arbete. Du har minst fem års erfarenhet av arbete som projektledare med agil inriktning. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper
Vi värderar att du är genuint intresserad av att söka ny kunskap och erfarenhet, samt att du vill och tycker att det är naturligt att dela med dig av din egen kunskap och erfarenheter. Som person är du ansvarsfull och noggrann samt självständig och trygg i din yrkesroll.

Vi erbjuder

TietoEVRY som bolag erbjuder stora möjligheter för personlig utveckling och lärande. Vi har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och vi har som ett av de första IT-bolagen certifierat oss i jämställdhet.

Vi är ett kunskapsorienterat tjänsteföretag där förmågan att bygga upp, förvalta och vidareutveckla kompetens är ett överlevnadsvillkor. Med kvalitetsorienterade kollegor och intressanta kundrelationer på flera nivåer hamnar du snart i strategiskt viktiga uppdragsdiskussioner med våra kunder.

TietoEVRY som bolag erbjuder dig en stor plattform för utveckling samt lärande. Vi har en nordisk kultur som värderar balans i arbetslivet och vi har som ett av de första IT-bolagen certifierat oss i jämställdhet.

För mer information
Känner du dig inspirerad? Vi ser fram emot att höra av dig!

Skicka oss din ansökan via www.tietoevry.com/careers.

För ytterligare information vänligen kontakta Marianne holst Anger via marianne.holst-anger@tietoevry.com

 

About TietoEVRY

Welcome to an exciting journey. TietoEVRY creates digital advantage for businesses and societies. We are a leading digital services and software company with local presence and global capabilities. Nordic values and heritage are the foundation of TietoEVRY success. Let's build a brighter future. Together

Read more about us here.

Share on Facebook Tweet Share on LinkedIn